Turnir “Nenad Bobinac – Braca” od 22. maja na Novoj Koloniji!

849

Savet MZ “Sava Kovačević” od 1999 godine organizuje turnir u fudbalu na mini golove koji je na inicijativu organizacije “Mladi Nove Kolonije” dve godine kasnije prerastao u memorijalni turnir “Nenad Bobinac – Braca” u znak sećanja na prerano preminulog aktivistu Udruženja.

Ove godine turnir se održava 19 put. Kao i predhodnih godina, turnir će biti podeljen u tri uzrasne kategorije: pioniri do 4 razreda, junior do 8 razreda i seniori.

Turnir počinje 22. maja, utakmice će se odigrati na sportskom terenu kod peskare, a ekipe se mogu prijaviti u MZ “Sava Kovačević” do 19. maja.

Za mladje uzrasne kategorije biće dodeljene medalje za prva tri mesta, peharima će biti nagrađeni najbolji igrači i najbolji strelci u sve tri uzrasne kategorije, a seniori će se boriti i za novčane nagrade.

  • Pozvala bi sve zainteresovane da dodju i da se takmiče na našem turniru ili da nas podrže iz gledališta. Očekuju nas zanimljive borbe kao i predhodnih godina. Sve dodatne informacije oko turnira možete dobiti na telefon 354-8954 – rekla je Marica Kričkić sekretar MZ “Sava Kovačević”.
Marica Kričkić