Repertoar bioskopa „Cinema“ – KCZR za predstojeći vikend!

868

„MALI ŠEF“

Film „Mali šef“ se prikazuje u petak 19. maja, u subotu 20. maja i u nedelju 21. maja u terminima od 16 časova.

Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve dok se nije pojavio “on” novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. „Mali šef“ je filmska priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu – koja je ispričana iz ugla jednog maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Malog Šefa u oreginalnoj verziji sinhronizuje Alek Boldvin, dok u domaćem izdanju pored Srđana Timarova glasove pozajmljuju i Nikola Braun, Ivan Knežević, Marko Marković i Branisvav Platiša. Kako se navodi reč je o emotivnoj komediji o važnosti porodice.

Cena ulaznice je 250 dinara

„OSMI PUTNIK – KOVENANT“

Film „Osmi putnik“ se prikazuje u petak 19. maja od 18 časova i 20,30, u subotu 20. maja od 20,30 časova i u nedelju 21. maja od 20,30 minuta.

Tvorac/režiser Ridli Skot popularnoj i rado gledanoj franšizi još jednom se u šestom nastavku vraća zastrašujućoj priči i monstruoznom stvorenju. Posada kolonijalnog broda – “KOVENANT” zarobljena je na dalekoj planeti i otkriva da svet koji deluje kao izgubljeni raj je ustvari mračna i opasna stvarnost.

Igraju Majkl Fasbander, Ketrin Voterson, Džejms Franko i drugi.

Cena ulaznice je 250 dinara.

„SVE BAŠ SVE“

Film „Sve baš sve“ se prikazuje u subotu 20. maja i u nedelju 21. maja u terminima od 18 časova.

Film je snimljen po bestseleru Nikol Jun. Igraju Amanda Stendberg, Nik Robinson, Ankika Noni Rose. Glavna junakinja boluje od retke bolesti koja je uslavljava da ne može da napusti prostor svoje kuće. Jedino okruženje su joj majka – lekar i medicinska sestra. Okolnosti se menjaju dolaskom novih komšija i njena priča tek tada počinje. Zaljubljuje se u momka koji je spreman da žrtvuje sve kako bi ona bar jedan dan živela van uobičajenog obrasca.

Cena ulaznice je 250 dinara

 

Autor: Damir Petrović