Memorijalni basket turnir “Zoran Jelić Čiča” u Lazarevu

980

Od 15.jula Lazarevo će biti domaćin basket turnira, koji se odrzava po 35 put. Košarkaški klub Zadrugar i Lazarevljani su ponosni na tradiciju kojom retko ko može da se pohvali u okolini pa i šire. Prvi basket turnir je održan daleke 1983 godine, a od 2014. godine postaje memorijalni u znak sećanja na Zorana Jelića, popularnog Čiču, dugogodišnjeg igrača, funkcionera u košarkaškom klubu i organizatora turnira. K.K.Zadrugar kao organizator , najmanje što je mogao mogao da učini jeste da turniru dodeli memorijalni karakter, a turnir ponese ime u njegovu cast.

Zoran Jelić Čiča
-Prijave ekipa su do 15.jula u 19h, kotizacija po ekipi 2000 dinara.
-U ekipi ( 3+1) je dozvoljeno imati 2 registrovana igrača, 3 ako su registrovani u letnjoj ligi,ili sva 3 igrača imaju do 18 godina.
-Igra se do 31, po starim pravilima sa dodirom, bez vremenskog ograničenja.
Da turnir nije samo lokalnog karaktera, lazarevački, potvrdjuje i to da su prethodnih godina igrale ekipe iz Zrenjanina, Jaše Tomić, Orlovata, Banatskog   Despotovca, Sutjeske, Sečnja, Višnjiceva itd.
Za sve ove godine, na turniru su nastupali i igrači iz viših rangova takmičenja ,čak i igrači iz Super lige Srbije, a ranijih godina, ne retko,pravdu su delile savezne sudije kao i Fiba sudija, Miodrag Ličina. Sve u svemu, pred nam je jos jedno vrelo ali i lepo košarkasko leto.
Prijava ekipa je do 19h,u subotu 15 jula. Svi oni koji su zainteresovani da uzmu učesće u ovom turniru mogu da se jave na sledeće br. telefona:064/1635421 i 062/659498.