Darko Tošić – stvaramo snažan FK Radnički!

1179
Zoran Tošić - predsednik FK Radnički, foto Željko Šemić www.zrklik.com

Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina je doživeo ogromne promene u predhodnih mesec dana. Najpre je za predsednika izabran Zoran Bambi Tošić, fudbalski reprezentativac Srbije. Uspostavljena je saradnja sa Akademijom Bambi, i sigurno da će dosta momaka u budućnosti iz ove Akademije preći u Radnički koji bi po svim najavama trebao da bude stabilan srpskoligaš.

Trener ekipe je mladi Predrag Kandić. Spisak igrača još uvek nije zaključen. Do ovog trenutka u klub su došli: Robert Kiš (Borac Sakule), Mile Šarenac (OFK Beograd), Aleksandar Petrov (Jedinstvo Novi Bečej), Dušan Radenković ( Begej Žitište), Miljan Milivojev (Malta), Aleksandar Gardinovački (Lehel), Žarko Matić (Radnički Sutjeska), Predrag Radosavljević (Jedinstvo Banatsko Karađorđevo), Ognjen Dučić (Borac Sakule), Marko Mastilo (Vršac), Miloš Zakić (Proleter 2006), Stefan Živanov (Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo), Đorđe Knežević (Vojvodina Novi Sad).

Treba izdvojiti dva rezultata prijateljskih utakmica, Radnički je savladao zrenjaninski Proleter 2006 rezultatom 3:0, a poražen je od Vojvodine u Novom Sadu rezultatom 2:0.

Želimo da stvorimo prepoznatljiv tim koji će u svom sastavu imati i mlade igrače, al ii iskusne koji će mnogo značiti u našoj igri. Želimo da vratimo sve Zrenjanince koji su u dugim klubovima id a napravimo veoma snažan tim – rekao je Darko Tošić, sportski director kluba.

Ivan Nedić