“Ja volim domaći film” – Ponedeljak 7.avgust, CINEMA KCZR – simbolična cena karte!

1176

U ponedeljak 7. avgusta u Bioskopu Cinema KCZR u okviru akcije “Ja volim domaći film” emitovaće se tri domaća filma novije produkcije i to po ceni od simboličnih 100 dinara.

17 časova, film Zona Zamfirova 2.

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Matić  napisali su priču o tome šta se dogodilo čuvenom paru posle dve godine venčanja.

Igraju: Brankica Sebastijanović, Milan Vasić, Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Tanja Bošković, Milan Lane Gutović, Nikola Ristanovski, Ivan Bekjarev, Branko Đurić i drugi

Režija: Jug Radivojević

 

19 časova, film Biser Bojane.
U akcionoj komediji, glavne uloge tumače Mima Karadžić i Slaven Došlo, a igraju i Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Andrija Milošević, Hristina Popović, Vanja Nenadić, Branko Đurić Đura… U ulozi bake Emilije pojaviće se i Milena Dravić.
Radnja filma se istovremeno dešava u Beogradu i u Trstu. Iz zatvora u Trstu izlazi stari kriminalac, koji je bio uhvaćen zbog pljačke dijamanata iz juvelirnice. On se vraća na Adu Bojanu gde ima mnogobrojnu porodicu. Istovremeno iz Beograda kreće mladi lekar koji je njegov sin i koga tumači Slaven Došlo. Otac i sin se prvi put sreću na crnogorskom primorju i tada se saznaje da je otac zbog odlaska u zatvor, morao da se odrekne sina. Tu započinje zaplet ove priče.

 

21 čas, film Na mlečnom putu

„Ratno je proleće. Svakog dana, mlekadžija prelazi borbenu liniju na magarcu, izbegavajući metke kako bi preneo svoj dragoceni tovar vojnicima. U toj njegovoj misiji prati ga dobra sreća, voli ga prelepa seljanka, mirna budućnost je pred njim… i sve biva baš tako do dolaska misteriozne Italijanke koja će preokrenuti njegov život na glavačke. Tu otpočinje priča o strastvenoj i zabranjenoj ljubavi  koja će ih oboje sunovratiti u niz fantastičnih i opasnih avantura. Pridružiće im se sudbina i čini se da niko i ništa neće moći da ih zaustavi…“