Bečkerek tip za vikend – DALEKI HABAROVSK I REMI NA BRIDŽU!

601

WEST HEM-LIVERPUL

TIP: D2+

KVOTA: 3.3

Subota 18.30h

West Hem ima mnogo bolju ekipu nego što rezultati pokazuju. Igrači kao Arnautović, Ćićarito,Ogbona, Antonio,Kresvel.. Sigurno imaju kvalitet za gornji dom Premijer lige. Liverpul je tempirana bomba,u stanju da pobede najjače i izgube od najslabijih. Njihova famozna odbrana izludjuje njihove fanove, a uveseljava suparničke.  Postavlja se samo pitanje da li napad može da da više golova nego što odbrana može da primi. 2:0 za West Hem ne bi bilo iznenadjenje, 6:2 za Liverpul pogotovo. Računamo na „odbranu“ Liverpula i napadački potencijal  „čekićara“.Dakle domaćin 2+ golova, kvota fenomenalna.

 

SKA HABAROVSK –ARSENAL TULA

TIP: 1

KVOTA : 2.65

Nedelja 09h

 

Ovde se uzdajemo u geografiju. Habarovsk je ruski grad na krajnjem istoku ove ogromne zemlje. Od Moskve je udaljen 8317 km,putuje se avionom skoro 8h, kroz sedam vremenskih zona. Vremenska razlika u odnosu na Moskvu je 7h. Samim tim ovaj tim je klasična“ domaćica“. Na strani redja poraze, a kući jako retko gubi. Pošto je Arsenal Tula sličnog kvaliteta kao i oni, plus direktan rival u borbi za opstanak u prvoj ruskoj ligi, očekujemo da geografski faktori presude. Dakle pobeda domaćina.

p.s. Ako igrate ovaj par, tiket morate uplatiti dan ranije,jer meč po našem vremenu poćinje u 9h ujutru. I to vam valjda nešto govori.

 

ČELZI-MANČESTER JUNAJTED

TIP: X

KVOTA: 3.20

Nedelja 17.30h

Veliki derbi Premijer lige dolazi u jakom lošem momentu za Čelzi. Ne blistaju u prvenstvu, doživeli su debakl od Rome u LS , atmosfera u timu je loša i šuška se da se Konteu ljulja stolica.Deluje da ovaj meč ne smeju da izgube. Sa druge strane Junajted gura dobro na svim frontovima, u prvenstvu gleda u ledja samo fenomenalnom Sitiju. Znajući Murinja, i kako igra derbije, pogotovo na strani, “autobus“ Junajteda je vrlo realan. A on kad želi bod obično ga i uzme.Mislimo da se ni Čelzi neće previše zaletati i ostavljati prostora za kontre Junajteda, pa se dosadni remi nameće kao logični epilog ovog meča.