Nigor, Zorana, Jelica i Nenad oduševili Zrenjanince – KO VAM DADE PREDSTAVU!

967
Foto Bojan Stanulov

Urnebesna komedija “Ko vama dade predstavu” se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo – folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe.

Specifičnost ove predstave je i sam naslov koji šalju protagonisti, kao i akteri (glumci) – među kojima su bard ex-jugoslovenskog glumišta Jelica Sretenović koju prepoznajemo iz najpopularnijih domaćih serija. Sa njom u podeli su Igor Lazić NiggorZorana Pavić i Nenad Škundrić.

Predstava je nastala kao nastavak televizijskog kabarea Ko vam dade termin čiji su autori i voditelji Zorana i Nenad.

  • Ovo je kako da kažem meni novi posao, sem Jelice Sretenović mi ostali nismo glumci ali smo se odlično snašli u ulozi. Svaka naša nova predststava nas raduje. Volimo komedije i ako je najteže nasmejati ljude.
  • Nešto malo iskustva imam u predstavama za decu, ali ovo je neko novo iskustvo za mene. Moja uloga je specifična, predstava je parodija na sve što se u kluturi dešava kod nas, danas može svako može da snimi album i da se pojavi na televiziji.
  • Sećam se kada sam snimao prvi album Montenigersa, prvo smo u RTS išli na inspekciju kao i mnogi drugi pevači. Danas je kič prešao u svakodnevicu i upravo u tome predstava govori – rekao je Igor lazić Nigor.
Igor Lazić Nigor – foto Bojan Stanulov
  • Danas može svako da peva, bude zvezda i bude na svim naslovnim stranama, uz malo novca ne treba ni zna da peva.
  • Predstava je veoma poučna, a za mene je jedna velika razbribriga. Uživam, kolege u predstavi su sjajne, a publika odlično reaguje na svaki naš nastup, tako da preporučujem svakom da pogleda predstavu – rekla je Jelica Sretenović.
Jelica Sretenović – foto Bojan Stanulov
  • Obišli smo dosta gradova, igramo jednu izuzetnu komediju, a i uz to odlično se družimo. Ono što je zanimljivo u celoj priči je što se u predstavi bavimo aktuelnim društvenim momentima, a živimo u vremenima rijaliti šoa, raznih pevačkih takmičenja i u vremenu kada svako može da bude u centru pažnje – rekla je Zorana Pavić.
Zorana Pavić – foto Bojan Stanulov