NOVOGODIŠNJE FUDBALSKO LUDILO – BOXING DAY!

330

Za sve ljubitelje Engleskog fudbala period oko Nove godine je pravi praznik za oči. Dok ceo fudbalski svet odmara „ludi“ Englezi igraju tri vezana kola maltene iz dana u dan.

Sve počinje drugog dana Božića kada se igra tradicionalno, nadaleko čuveno i svim  fanovima Premier lige omiljeno kolo tzv.Boxing day!

Ovo kolo traje do četvrtka.za vikend je već naredno, a u  lečenju novogodišnjeg  mamurluka možda će vam pomoći 22.kolo Premier lige koje počinje već od ponedeljka 1.januara .

 

Evo i nekih predloga za kladjenje..

 

ČELZI – BRAJTON

TIP : 1-1, 2-4

KVOTA : 2.35

Utorak 16h

 

Plavci ne blistaju u poslednje vreme, ali ipak beleže solidne rezultate. Protiv Brajtona su apsolutni favoriti , pa iako su praznične utakmice uvek podložne iznenadjenjima, smatramo da je isto  ovde isključeno. Brajton je limitirana ekipa, popularna „domaćica“, mnogo lošije igraju na strani. Rutinska pobeda Čelzija uz barem dva gola i verovatno  mirnu mrežu Kurtoe.

 

NJUKASTL – MANČESTER SITI

TIP : 2-2, 3+

KVOTA : 2.20

Sreda 20.45h

 

Gradjani  na čelu sa Pepom Gvardiolom, igraju neku svoju ligu. Ruše rekorde, pomeraju  granice,  igraju impresivno i izgleda ne nameravaju da stanu. Njukastl  definitivno  nema kvalitet da im stane na put. Ubedljiva pobeda „gradjana“.

 

 

KRISTAL PALAS – ARSENAL

TIP : 2,GG

KVOTA : 2.90

Četvrtak 21h

 

Tobdžije igraju promenljivo, od sjaja do očaja i nazad. Vezali su par nerešenih igara i smatramo  da je vreme za pobedu.Palas je digao formu, voli da se nadigrava, što ekipi kao Arsenal odgovara,pa miriše na goleadu jer je i defanziva gostiju problematična. Pobeda „tobdžija“ na individualni kvalitet, uz makar jedan gol u mreži Čeha.