Sjaj novogodišnje noći!

401

Ostalo nam još svega nekoliko dana do “najluđe noći”. Sigurno da većina pripadnica lepšeg pola uveliko bira večernju toaletu. Srećom, kad je doček Nove godine u pitanju, tu se godinama u nazad nista značajno ne menja, kada su modni trendovi u pitanju.  Kako i sam naziv kaže najluđa noć zahteva smele i pomalo lude kombinacije.

Haljine. Najbolji komad odeće koji možete poneti na proslavu dočeka Nove godine. Kroj I materijal može da varira u zavisnosti od mesta I samog koncepta dočeka Nove godine. Ako ste se odlučili za svečani doček onda mala crna haljina nikako ne može proći nezapaženo. Uz ovu kombinaciju ponesite blještavi nakit sa cirkonima, I naravnu visoke štikle. Ako ste se, pak opredelili na malo opušteniju varijantu, možete obući kratku haljinu od tankog štofa ili od pliša. Kombinaciju začinite upečetljivim nakitom.

Ako se prijatnije osećate u pantalonama, zašto da ne? One itakako mogu biti odličan izbor za ovakav jedan događaj. Birajte kroj koji odgovara linijama vašeg tela. Elegantnija varijanta pantalona može biti ona od debljeg satena. Divna kombinacija bi mogla biti : crne pantalne i srebrno siva majca sa šljokicama. Ipak, u novogodišnjoj noći je poželjno nositi nešto svetlucavo.

Ako ćete Novu godinu dočekati u krugu pordice ili prijatelja, farmerice mogu biti idealna

opcija. Pošto su one jedan ležeran komad, za gornji deo izaberite neku elegantnu bluzu ili košulju. Sjajni detalji su nezaobilazni. Tako ćete svojoj kombinaciji dati dozu glamura. Ako vam godine i linija to dozvoljavaju, onda se slobodno odlučite se za helanke.

Možete ih uklopiti sa raznim komadima i pritom izgledati savršeno i za neki elegantniji doček ali i za sedeljku sa prijateljima.

 

 

 

 

 

Za koji god odevni komad ili kombinaciju se odličite, najbitnije je da imate neki detalj koji će svetlucati i privlačiti poglede i samim tim asocirati na Novu godinu. Đavo ili bolje rečeno draž se krije u detaljima. Šljokice i štras moraju biti deo vaše toalete. Stavite manikir sa šljokicama u metalik ili zlatnoj boji, ili na kosu stavite lak sa šljokicama. Svetlucavi nakit je obavezan. Ako volite ekstravaganciju, rukavice od čipke ili satena će savršeno istaći taj deo vaše ličnosti.
Što se tiče načina šminkanja, za ovu noć i on zahteva malo sjaja. Koristite sedefaste senke ili svetlucavi ajlajner. Trenutno, takođe u ponudi imamo i losione za telo sa sedefom. Idealan je jer će vašoj koži dati neophodni sjaja. Kako kod bilo, najbitnije je da se u toj noći osećate lepo i dobro u svojoj koži i da jednostavno sijate, a sve ostalo će samo pojačati daj dojam.

 

Svetlana Nešić