SREDSTVIMA IZ PROJEKTA NIS-A ZAJEDNICI ZAJEDNO, KOŠARKAŠKI KLUB PROLETER IZ ZRENJANINA NABAVIO NOVE KONSTRUKCIJE SA FIBA SERTIFIKATOM!

125

Kristalnu dvoranu u Zrenjaninu, koja je nedavno konačno dobila upotrebnu dozvolu, krasiće nove preofesionalne košarkaške konstrukcije sa najsavremenijim mehanizmima i neophodnom FIBA sertifikatu.

   Košarkaški klub Proleter Naftagas iz Zrenjanina, kao nosilac projekta Zajednici zajedno, koji tradicionalno, svake godine promoviše kompanija NIS,   tokom decembra 2017. godine, nabavio je par najsavremenijih košarkaških konstrukcija, sa tablama i obručima,koji će ovih dana biti montirani i postavljeni u Kristalnoj dvorani.To je ujedno i početak priprema za Evropsko prvenstvo za dame, koje će 2019. godine biti održano i u gradu na obalama Begeja.

   Košarkaške konstrukcije, zajedno sa koševima i tablama, koje su do sada bile u upotrebi u Kristalnoj dvorani, prebačene su u trenažnu dvoranu Medison i postavljene za potrebe rada sa mlađim kategorijama Košarkaškog kluba Proleter.

    Kroz projekat kompanije NIS Zajednici zajedno, KK Proleter Naftagas je nabavio još nekoliko kompleta staklenih tabli i obruča, koje su pripale pojedinim školama u Zrenjaninu i okolini, tj. sportskim dvoranama u kojima će raditi najmlađe kategorije KK Proleter naftagas iz Zrenjanina….