„Töpörtő fesztivál”

527

Muzslya töpörtő jegyében A sorban hetedik „Töpörtő fesztivál” az elmúlt szombaton zajlott le, a muzslyai Lehel sportpályán. A rossz idő nem hatott ki a fesztivál látogatottságára… több ezren jöttek kóstolóra, és volt is mit próbálni! Töpörtőn kívül, friss szalonna, sonka, kolbász valamint disznó hátszín és más különlegesség volt felkínálva. Emellett, többfajta bor, sajt és túró valamint különféle édeskalács is készen állt a kóstolásra. Mindez összevonva és jó zenével tetejézve elgendő volt ahhoz, hogy a muzslyaiak és vendégeik kellemes hangulatban töltsék el a napot.

Az immár hetedik „Töpörtő fesztivát” az idén meglátogatta Pásztor István is, a tartományi kormány elnöke, valamint a Magyan Nemzeti Szövetség elnöke is, Hajnal Jenő. A fezstivált az idén is a Klaszter Fókusz, Családi gazdálkodók egyesülete szervezte meg, néhány civil szervezet közreműködésével.

Az időjárás nem volt éppen a legkedvezőbb, szerencsére mégsem hatott ki a sportpályán uralkodó hangulatra, ezért minden vendég elégedetten és élményekkel felszerelve tért haza.