Dan zaljubljenih uz bioskop. “50 nijansi oslobođeni” – Bioskop Cinema KCZR!

527

Treći deo slavne franšize zove se „Pedeset nijansi oslobođeni” (eng. Fifty Shades Freed), a u bioskope širom sveta stiže 9. februara 2018. godine, a premijera u Zrenjaninu biće već u utorak 13. februara u Bioskopu Cinema – KCZR. Film će biti prikazan u utorak 13. i u sredu 14. februara od 18 i 20 časova, a cena ulaznice biće svega 250 dinara.

U trećem delu “Pedeset Nijansi” videćemo mnogo poznatih lica (uključujući Džejmija Dornana i Dakotu Džonson), ali i neke nove glumce. Arijel Kebel glumiće Điu Mateo, Brant Doerti pojaviće se kao Sojer, dok Boba Adamsa igra Dilan Nil.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! “Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru spisateljice.