Külön elismerések érkeztek Muzslyára!

191

Külön elismerések érkeztek Muzslyára is Szerdán, február 14-én, sor került a muzslyai Lehel női kézilabda klub évi közgyűlésére.

Ez alkalommal két elismerés is ki lett osztva. Elsőként mr Hallai Zoltánt, a Szervó Mihály Általános iskola volt igazgatóját és egyben a Muzslya helyi közösség régi elnökét, jutalmazta meg a klub, a kitűnő segítségért melyet éveken keresztül nyújtott a Lehelnek. Ezután megválasztottak a klub legjobb játékosát is, az elmúlt évet tekintve. Ezúttal, a választás Horman Szavkovity Anasztáziára került. A Lehel csapat címere alatt, az őszi szezonban összesen 70 gólt adott. A Lehel mellett, Anasztázia a Proleter csapatnak is aktívan játszik, ami által részt vesz a Szuper B ligában is. Emellett még egy elismerés érkezett a Lehel női kézilabda klubba, hiszen a klub elnöke, Bálity Mihály, a városi Sport szervezet választása szerint, a Nagybecskerek sport munkása elismerést érdemelte ki.

– Sokat jelent számomra ez az elismerés, és örülök neki, hogy valaki követi valamint fel is tudja ismerni munkásságom értékét, mert ez nekem is mutatja azt, hogy jól dolgozok és sikeresen hozzájárulok a muzslyai sportélet kiegészítéséhez. Ez az elismerés mindenképpen további motiváció lesz a további tevékenykedésemhez, és megkísérelem még magasabb szintre emelni a sport helyét a mi helyi közösségünk keretein belül – mondja Bálity Mihály, a Lehel Női kézilabda klub elnöke.

A Lehel Női kézilabda klub igen nagy számú minőséges játékost adott már a sportnak- Djokovity Anasztázia, Ispánovity Mónika, a Szavkovity nővérek valamint még számos más játékost is. Jelenleg, a klub a Bánát liga második csoportjában mérkőzik, nemsokára beindul már a tavaszi része is a ligának. Ezidáig, ami a mérkőzési tabellát illeti, a muzslyai lányok a hetedik helyezést érték el.