DEČJI KVIZ – “KO ĆE BOLJE, KO ĆE PRE?”

408

U organizaciji Predškolske ustanove i Kulturnog centra Zrenjanina od 12 do 16. marta u Kulturnom centru Zrenjanina organizovan je veliki dečji kviz – “Ko će bolje, ko će pre?”. Kviz je namenjen deci predškolskog uzrasta,  edukativnog  i zabavnog  karaktera je  i osmišljen je sa ciljem da se na jedan veseo i zabavan način, kroz igru, prezentuju vaspitno-obrazovne aktivnosti vaspitača i dece. U kvizu su učestvovale pripremne grupe – zabavišta. Danas je održan završni takmičarski dan.

Takmičile su se ekipe iz vrtića “Kolibri”, “Čika Jova Zmaj” i “Sunčica”. Pobednik ovogodišnjeg serijala je ekipa iz vrtića “Čika Jova Zmaj” – Učesnicima kviza dodeljene su nagrade a najuspešnijima i pokloni od pokrovitelja kviz takmičenja – Agro Dukata doo, Sportskog centra “Bambi” i rođendaonice “Čarolija”.

“Čarilija” je nagradila  trećeplasiranu ekupu besplatnim boravkom u igraonici uz dvočasovnu sadržaj i program koji nudi. Sportski centar “Bambi”, drugoplasiranoj ekipi, kao nagradu je dodelio -sportski dan – besplatan boravak u centru uz prezentaciju sportskih i ostalih sadržaja a prvoplasiranu ekupu nagradio je “Agro Dukat” doo sa dečjim rančevima. Dodeljeno je i više nagrada za publiku, čiji je darodavac –  Sportski centar “Bambi”.