Osvojite nagrade i uživajte u koncertu Sergeja Ćetkovića!

814
foto - www.cdm.me
foto - www.cdm.me

Kao što je već poznato završena je nagradna igra u kojoj smo delili dve karte za koncert Sergeja Ćetkovića, srećan dobitnik biće izvučen u sredu 25. aprila.

Zajedno sa Kulturnim centrom Zrenjanina, Etnokeramikom i Picerijom Homer pripremili smo nagradnu igru za one koji već imaju karte za koncert Sergeja Ćetkovića.

Pravila nagradne igre: Pošaljite ime, prezime i mesto stanovanja u inboks stranice Bečkerek info sa naznakom za nagradnu igru, i broj sedišta na karti. Uslov koji morate ispuniti je i da je lajkovana fejsbuk stranica bečkerek info.

Etno keramika je za vas pripremila vrednu Đuvečaru. Etno keramika doo je mlada i uspešna firma koja se bavi direknim uvozom, distribucijom i prodajom etno keramičkog posuđa, gardenskog asortimana, saksija, vaza, amfora i brojnim upotrebnim i ukrasnim predmetima. Od oktobra 2012. godine kada je firma osnovana, potvrde o vrhunskom kvalitetu proizvoda Etnokeramike, stižu od brojnih kupaca i saradnika.   023 531 900

Picerija Homer je pripremila večeru za dve osobe srećnom dobitniku. Pored raznih vrsta pica u Piceriji Homer možete probati i druge specijalitete po izuzetno povoljnim cenama. Picerija Homer se nalazi  preko puta nove Medicinske škole.
Telefoni su: 023 531 082 i 061 232 93 47.
Besplatna dostava.

Podsetimo koncert Sergeja Ćetkovića je na programu u petak 27. aprila u Kulturnom centru Zrenjanina. Imena svih dobitnika objavićemo u četvrtak 26. aprila, a nagrade će biti podeljene pred sam koncert.