Bečkerek TIP – REAL I LIVERPUL BLIZU KIJEVA!

334

Revanši četvrtfinala naučili su nas da nije gotovo , dok nije stvarno gotovo. Romi opet treba čudo,pobeda od barem tri gola razlike, a Bajern  kao i prošle sezone  juri 1:2 iz Minhena. Svi neutralci navijaće za dramu (čitaj Bajern i Romu), ali čuda ne bi bila čuda kad bi se dešavala svaki dan.

 

 UTORAK 20.45h

 REAL- BAJERN

Bajern  je igrao,stvarao i promašivao šanse, Real brutalno iskoristio sve greške „Bavaraca“ i odneo pobedu iz Minhena . Neverovatno je sa koliko samopouzdanja „kraljevski klub „ igra ovo takmičenje i prosto deluje da im niko ništa ne može. Znaju da se prilagode protivniku tamo gde treba, a svoje prednosti i klasu igrača koju imaju vrhunski koriste.Zidanov pečat je veliki u tome , od Reala je napravio tim u pravom smislu te reči. Bajern se nikada ne sme otpisati, napadaće svih 90 minuta , uglavnom preko bokova gde su najjači, ipak čini se da se Real pita.Dodatni problem Bajerna su povrede koje su desetkovale sastav. Očekujemo pobedu Madriđana i u revanšu i plasman u treće uzastopno finale.

BEČKEREK TIP: 1, kvota 2.10

 

SREDA 20.45h

ROMA-LIVERPUL

U najavi prvog meča rekli smo da će Roma tražiti gol u Liverpulu,dali su dva. Problem je što su primili pet a mogli su još toliko da se Mane nije propisno obrukao.Liverpul je sa nestvarnim Salahom samleo „vučicu“ludačkim presingom od 20 do 70 minuta, a sada će čekati svoju šansu iz kontranapada.Roma će probati receptom kao protiv Barse, ali čisto sumnjamo da će „redsi“ to dozvoliti. Moraće da rizikuju, pogotovo u drugom poluvremenu i očekujemo da Salah i kompanija  to u kontranapadima iskoriste. Pobeda Liverpula  i na „Olimpiku“ i put u Kijev.

BEČKEREK TIP: 2, kvota 2.65