ŠESTA SEZONA VELIKOG DEČJEG KVIZA „SUPERSU“

327

Šesta sezona velikog dečjeg kviza SuPersu počela je u subotu, 5. maja 2018 a nastavlja se u subotu, 12. maj.  Takmičenje  je namenjeno učenicima viših razreda osnovnih škola Srednjobanatskog okruga.

Na ovogodišnje kviz takmičenje prijavilo se  16 škola sa 21 ekipom. U subotu, 12. maja od 10 časova takmiče se:  – OŠ „Dr Jovan Cvijić“ iz Zrenjanina – ekipa 1, OŠ „Dositej Obradović“, takođe iz Zrenjanina – ekipa 1 i OŠ „Aleksandar Sabovljev“ iz Ečke.  Od 10.30h takmiče se ekipe: – OŠ „Stevan Knićanin“ iz Knićanina, OŠ „Dr Jovan Cvijić“ – ekipa 2 iz Zrenjanina i OŠ „Žarko Zrenjanin“ – ekipa 2 iz Zrenjanina. Sa početkom u 11 časova takmiče se OŠ „Bratsvo jedinstvo“ iz Belog Blata, OŠ „Dositej Obradović“ iz Farkaždina i OŠ „Dositej Obradović“ – ekipa 2 iz Zrenjanina.

Svi takmičari biće nagrađeni prigodnim poklonima sponzora a pobednici  će osvojiti vredne nagrade u vidu putovanja. Prijatelji SuPersu kviza su: Persu marketi, Mrkšićevi Salaši, Mlekara – Zott, Knjižara – „Birooprema“,  Kraljeva voda, Akvapark „Petrolend“ – Bački Petrovac i Akvapark Jagodina.

Žiri u sastavu: Rako Tomović – profesor istorije  koji je i predsednik žirija, Ivana Sabo – profesorka biologije i Vladimir Đurić – programski direktor Kulturnog centra Zrenjanina – pratiće takmičenje i tačnost pitanja i odgovora učesnika SuPersu kviza. Kviz je otvoren  za javnost i odvija se u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina.