Serbian Longest Drive Championship -LIVE

312

Na terenima Golf Klub Centra u okolini Zrenjanina i Žablja, po prvi put u Srbiji, održaće se Serbian Longest Drive Championship – takmičenje u najdužem golf udaracu.

Naime, radi se o takmičenju koje je zabavnog karaktera i otvoreno je za gledaoce. Longest Drive Championship je takmičenje koje se razlikuje od klasičnog golf turnira. Golferi na ovom takmičenju će biti na jednoj stazi a cilj je da njihov udarac bude najduži i da loptica ostane unutar predviđenog linija out-a.

Početak takmičenja je zakazan za 11h. Cena ulaznice za gledaoce je 600 dinara a uključuje osim gledanja takmičenja i dodatne aktivnosti kao što su: demonstrativni čas golfa, fitness (mini trening), streličarstvo – za sve one koji vole luk i strelu, vožnja golf autićem kao i mnogi drugi interesantni sadržaji.

Ko ne bude bio u prilici da dodje, takmičenje će moći da prati putem Live – stream -a koji a koji smo obezbedili za Vas.

 

Kao specijalni gost, i delom komentator, najavljen je naš proslavljeni glumac, koji je i sam golfer, Nikola Đuričko. Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti na telefon 062/530-265, Golf Klub Centar.

Specijalni gost – Nikola Đuričko