STRIPOLIS – IX FESTIVAL STRIPA – GODINA JUBILEJA

464

Festival stripa “Stripolis”, manifestacija posvećena popularizaciji devete umetnosti i svim njenim poklonicima biće održana, deveti  put za redom, u Kulturnom centru Zrenjanina od 20. do 22. septembra 2018. godine.

Očekuju Vas promocije strip izdanja, radionice strip crtanja i ilustracija, tematske tribine, gostovanja relevantnih domaćih autora i stvaralaca iz ove oblasti, filmske projekcije,  izložbe,  ali i prodaja stripova izdavača.  Za  posetioce će se pripremiti i specijalni popusti.

POZIV ZA UČEŠĆE NA RADIONICI FESTIVALA “STRIPOLIS”

U okviru  festivala  „STRIPOLIS“  održaće se radionica  koju će voditi gosti festivala Aleksandar Zolotić (ilustrator i strip crtač) i Kosta Rakićević (grafički dizajner i kreativni producent). Oni  će pokazati i demonstrirati kako je nastao  film “Eho!” uz razgovor i projekciju ovog  animiranog filma. Radionica je zakazana za petak, 21. septembar sa početkom u 16 časova u Maloj sali  Kulturnog centra Zrenjanina.

Pozivaju se svi zainteresovani sugrađani i sugrađanke da se prijave za učešće do 20. septembra na

e-mail Kulturnog centra Zrenjanina: kczr@kczr. org  ukoliko žele da učestvuju i nauče prve korake iz  oblasti animiranog filma.