NOVI FILMSKI HIT – “ZASPANKA ZA VOJNIKE” – delimo 4 poklon karte!

658

Najnovije domaće filmsko ostvarenje “Zaspanka za vojnike”  (2018, 121’), žanr – ratni,  biće prikazan u Kulturnom centru Zrenjanina u  subotu, 10. i nedelju, 11. novembra u terminima od 18 i 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

“Ovo je priča o vojnicima jedne tobdžijske baterije u Prvom svetskom ratu koji su kao i stotine hiljada drugih učinili da slava srpske vojske postane besmrtna.”  Film je režirao Predrag Antonijević  a igraju Ljubomir Bandović, Marko Vasiljević, Vuk Jovanović , Marko Jovanović  i dr.

Kako se navodi u sinopsisu “U ovoj priči o hrabrosti i prijateljstvu, lik potporučnika Aleksandra čija se sudbina saznaje na kraju, pokazaće i zašto je srpska vojska uprkos svim nedaćama uspevala da iznese tolike vojne poduhvate, jer je jedan čovek, poručnik, nadređeni svesno žrtvovao svoj život, pre toga ugled i čast, da bi spasao bar jednog svog vojnika.“

Portal Bečkerek info deli 2 x2 karte, 1 x 2 za porejekciju u subotu od 20 časova  i 1 x 2 za projekciju u nedelju od 20 časova. Dobitnike objavljujemo večeras na Portalu. Svoje podatke pošaljite u INBOX stranice. Uslov je da je stranica lajkovana.