Film o kralju Petru I u Kulturnom centru Zrenjanina – delimo dve karte!

477

U Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina – 6, 7, 10, 11, 12, 13 i 14. decembra u terminima od 18h i 20.30h a 8. i 9. decembra, u istim terminima,  u Maloj sali KCZR, prikazivaće se najnovije domaće filmsko ostvarenje „Kralj Petar I: U slavu Srbije“ (2018, 85’).  Režiju potpisuje Petar Ristovski. Film je nastao  po romanu Čarape kralja Petra, Milovana Vitezovića objavljenog 1994. godine a po scenariju Mihajla Vitezovića, Vladimira Simića i Vladimira Ćosića. 

Glumačku ekipu koju čine Radovan Vujović, Danica Ristovski, Ivan Vujić, Aleksandar Vučković, Ljubiša Savanović, Svetozar Cvetković, Marko Baćović i Ivan Marković, predvodi naš proslavljeni glumac Lazar Ristovski, u ulozi Kralja Petra Prvog. Za film se navodi da u evropskim razmerama predstavlja jedan od najznačajnijih umetničkih projekata u godini obeležavanja pobede Saveznika u Prvom Svetskom ratu.

Portal Bečkerek info deli 1 x 2 karte za ovaj film. Pravila igre: U komentaru na fejsbuk stranici ispod ovog teksta napišite najmanje tri glumca koja igraju u ovom filmu. Naravno podrazumeva se da je i lajkovana fejsbuk stranica našeg Portala. Karte delimo za projekciju u petak 07.12.2018. od 20,30 časova.