KONCERT KUD GIK “BANAT-PIONIR”

436

 U nedelju 16. decembra KUD GIK “Banat–Pionir” održaće svoj tradicionalni, godišnji, 42. po redu koncert. Koncert počinje u 18 časova u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Predstaviće  se oko 120 izvođača, članova KUD-a sa željom da vam predstave na svoj, jedinstven, način jedan deo folklornog blaga, koje čuvaju od zaborava.

 

Iz KUD GIK “BANAT-PIONIR” poručuju:

“Poštovana publiko, dođite da nas podržite, da nas svojim aplauzima nagradite, date podstrek za dalji rad a isto tako date svoje primedbe i sugestije za naš rad u narednom periodu. Videćete deo onoga sa čime smo predstavili Srbiju, našu sredinu, naš grad i sami sebe na festivalima tokom ove 2018. godine. U Rusiji, Rumuniji, Kostolcu, Čačku, Aranđelovcu, Bašaidu, Mužlji, Češkoj, Crnoj Gori, Španiji, Žitištu i drugim mestima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Ceo program koji smo pripremili delo je Pionir-ovih stručno-umetničkih rukovodioca i saradnika: Tošić Zorana, Švarc Jasmine, Mučaj Viktora, naše solistkinje Jankov Jelene i Švarc Anđeline. Za muziku, kao i uvek, zadužen je Markov Nikola, ovoga puta uz pomoć nekih bivših članova orkestra KUD-a “PIONIR”. Ne zaboravljamo ni roditelje naše dece koji su dali svoj nesebični doprinos prilikom gostovanja društava iz inostranstva.  Za kostime je zadužena Jankov Miroslava.”

 

Ulaznica za koncert je 250 dinara a prodaju se na blagajni Kulturnog centra Zrenjanina, svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

3 прилога