POZORIŠNA KOMEDIJA – „PRIČA SE PO GRADU“ – delimo dve karte!

572

U ponedeljak, 18. februara na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće odigrana pozorišna predstava „Priča se po gradu“. Predstava počinje u 20 časova.

“Priča se po gradu” je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke!

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

“Priča se po gradu” je komad o površnosti i lažima, ljubavi i prijateljstvu, kao i priča o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama.
Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica a, uloge tumače: Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović.
Dizajn scene je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski.
Predstava je nastala u produkciji Ganeta Pecikoze.

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra  svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 800 dinara. Sve informacije o prodaji karata možete dobiti putem broja 023/566-712.

Portal Bečkerek info deli jednom pratiocu 2 karte za ovu predstavu. Pravilo nagradne igre je da ostavite komentar ispod linka na našoj stranici na facebooku i naravno da Vam je lajkovana stranica.