Biznis liga – 12. kolo

276

Proteklog vikenda u Hali Medison odigrano je 12. Kolo Biznis košarkaške lige. Ekipa NIS- a savladala je Mlekoprodukt sa ubedljivih 52:29. Najbolji pojedinac meča bio je Nikola Dubajić (NIS) sa 17 postignutih poena. Ekipa Dijamanta savladala je Sindikat PTT Srbije sa 45:36. Marko Kojdić (Dijamant) bio je nabolji pojedinac pobedničke ekipe sa 13 postignutio poena. Poštari su bili oslabljeni neigranjem Milana Bosnića i Ivana Svojića.  U derbiju kola Drekslermajer savladao je Menjačnice Spin sa 64:58.

Na ovom meču briljirao je Zoran Majkić (Drekslermajer) sa 27 postignutih poena, ali i 14 skokova. U poslednjem meču dana Gradska uprava savladala je Petrohemiju sa 79:40. U redovima Gradske uprave najbolji je bio Mirko Petrović sa 23 poena, a Zoran Bajin iz iste ekipe postigao je 22.

NIS je i dalje bez poraza i zauzima ubedljivo prvo mesto. Narednog vikenda je na program 13. kolo, a igraju: Mlekoprodukt – Petrohemija, Drekslermajer – Gradska uprava, Dijamant – Menjačnice Spin, NIS – Sindikat PTT Srbije.