Besplatna košulja i kravata? Barbosa daruje maturante!

397

Svečane prilike su nezaobilazne, bilo da je u pitanju matura, venčanje ili nešto treće. Modna kuća Barbosa je  odlučila da napravi savršenu akciju za sve one muškarce koji žele da izgledaju otmeno i elegantno noseći jedan od najkvalitetnijih italijanskih krojeva na svoj specijalni datum.

[Maturantska Akcija]

U toku je specijalna maturska akcija koja našim maturantima za kupljeno odelo po želji na poklon daruje košulju i kravatu. A u koliko se ipak maturanti odluče da kupe set koji se sastoji od pantalona i sakoa na poklon će dobiti kaiš i novčanik.

Modna kuća Barbosa je pored odloženog plaćanja čekovima, omogućila svojim kupcima da plaćaju Dina Post Card karticom na odloženo do 6 mesečnih rata. Matura je nešto što se pamti celog života, a Barbosa želi da bude deo vaših najbitnijih trenutaka.

Posetite naše prodajno mesto u Zrenjaninu koje se nalazi na adresi Žitni trg 4 i uverite zašto smo najbolji. Sve dodatne informacije o našoj ponudi u poslovnici u Zrenjaninu možete dobiti i pozivom na broj telefona 023/522-199.

Kompletnu ponudu možete pogledati na našem oficijalnom sajtu Barbosa.rs