FILM GORANA MARKOVIĆA “DELIRIJUM TREMENS” OD ČETVRTKA, u KCZR – DELIMO DVE KARTE!!!

524

Novi film čuvenog srpskog reditelja i scenariste Gorana Markovića – “Delirijum tremens”, prikazivaće se u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina od četvrtka, 5. do nedelje, 8. septembra. Cena ulaznice je 250 dinara a projekcija je u 20 časova.

Film je snimljen nakon velikog uspeha istoimene pozorišne predstave “Delirium tremens”, u žanru komedije i drame i u trajanju od 112’. Premijerno je prikazan na ovogodišnjem FEST-u a u filmu igraju: Tihomir Stanić, Gorica Popović, Anita Mančić, Dragan Petrović, Igor Đorđević, Bereda Rešit, Milica Zarić, Nada Šargin, Svetozar Cvetković, Miodrag Krstović, Maša Dakić…

U okviru datih prikaza (sinopsisa) filma navodi se da je reč o  priči o slavnom glumcu koji pomoću alkohola pokušava da izdrži ogroman pritisak života i rada ali nažalost, upada u krajnje stanje alkoholnog ludila. Glavni junak – Dagi, završava u bolnici, družeći se sa bolesnicima, učestvuje u zajedničkim psiho-terapijama i kroz niz tragi-komičnih situacija pokušava na nađe izlaz….

 

U komentaru ispod linka za ovaj teksta navedite tri glumca iz filma. Delimo 1 x 2 karte za projekciju filma u petak od 20 časova, a u nagradnoj igri učestvuju svi koji pošalju komentar na stranici Bečkerek info na Fejsbuku.