Kopaonik i Srebrnac za uživanje, sport i zabavu!

362

Sunce i sneg, kao idealna kombinacija za svakog ljubitelja prirode, a posebno skijanja, odabrali su baš Kopaonik za svog predstavnika. Sneg počinje krajem novembra i često traje do prvih majskih dana, a to je prosečno 160 dana godišnje. Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Zbog svoje povoljne klime, sa skoro 200 sunčanih dana godišnje, Kopaonik sa pravom zaslužuje svoje drugo ime – Sunčana planina.

wikipedia
wikipedia

Kada su u pitanju skijališta Srbije Kopaonik je ubedljivo najprivlačniji turistima, kako domaćim, tako i stranim. Uređeni skijaški tereni koje nudi Kopaonik ski centar pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do onih naprednih sposobnosti. Pored skijanja Kopaonik nudi i druge brojne sadržaje.

Turistička agencijia Tentu, Marketinška agencija Media-live i Hotel Srebrnac od ove zime započinju sportski kamp. Najpre će od 11.01.2020. godine stići prvi mališani sa svojim roditeljima i trenerima u naš Hotel. Dolazak su već potvrdili brojni pojedinci, a pored njih najavljen je dolazak I nekoliko fudbalskih Klubova iz Rumunije, Mađarske i Srbije.

Organizatori su se potrudili da po izuzetno povoljnoj ceni organizuju Kamp sa brojnim aktivnostima. Pre svega tu je školica skijanja koja je uračunata u cenu, zatim obuke fudbalske tehnike takođe u zimskim uslovima i mnogo drugih aktivnosti. Pored obilnih obroka u samom Hotelu Srebrnac mališanima će biti organizovane večernje zabave, edukacije i svi ostali vidovi druženja. Za nešto starije posetioce, roditelje, nastavnike trenere na raspolaganju su i teretana i sauna u Hotelu.

“SREBRNAC“, omiljeno boravište obožavaoca Kopaonika i dom pravih skijaša smešten je usred raskošnog planinskog pejzaža. Nalazi se nedaleko od turističkog centra Kopaonika , na putu ka Brzeću. Ispred objekta se nalazi žičara (četvorosed i žičara – tanjir) koje vode prema vrhu Gobelja. Gobelja relej se nalazi na 300 metara, a Gobelja ekspres na 500 metara.

Objekat poseduje 1/2, 1/3, 1/3+1 sobe kao i 8 apartmana, kapaciteta 180 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, TV i telefon. Hotel ima     TV salu, bežični internet, teretanu, saunu, ski servis za iznajmljivanje ski opreme i trafiku. Od “Srebrnca” do centra Kopaonika saobraća redovna autobuska linija.

7 DANA – 6 NOĆI CENA
PA (pun pansion) deca 7-15 godina 199  e
Odrasli i srednjoškolci  (POLUPANSION) 210 e
  1. Usluge obuhvataju smeštaj u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama po principu – jedna osoba, jedan ležaj. Sve sobe su sa WC-om i TV-om. Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera  za decu), a na bazi polupansiona (doručak, večera – švedski sto) za odrasle
  2. Korišćenje svih sadržaja hotela(teretana,sauna,sala za stoni tenis,…)
  3. U cenu je uračunata i osnovna obuka skijanja koju će voditi rekereatori i animatori u hotelu i na snegu.
  4. Lekar u objektu je obezbeđen – lekarski nadzor 24 časa dnevno za organizovane grupe dece
  5. Ostali uslovi: U cenu je uračuna Boravišna taksa i osiguranje na putovanju, u hotelu i oko hotela.
  6. Seminar za trenere (stručni predavači)

 

  1. U cenu nisu uračunati eventualni alternativni programi koji se dodatno plaćaju na licu mesta (tjubing, vožnja  žičarom, Bob na šinama,…)
  2. U cenu nije uračunat SKIPASS koji se plaća po želji i zvaničnom cenovniku

              Skijališta Srbije za sezonu 2019/20. (Kupovinom skipass-a ostvaruje se i osiguranje na skijama)

  1. Ispred Hotela biće obezbeđen i bebi skilift koji će se naplaćivati 300,00 dinara za ceo dan i nije uračunat u  cenu. PLAĆANE:na rate do 10.2.2020 ,dinarska protivvrednost po srednjem kursu NBS na dan uplate.Za rate nakon realizacije čekovima gradjana.

Sve informacije možete dobiti na sledeće brojeve telefona:

065 /  91 – 11 – 901

060 /142 – 46 – 39