Preko 2000 naših sugrađana proskijalo putem projekta Srebrnac!

409
https://www.mamaibeba.com/

Hotel Srebrnac, turististički radnik Ljiljana Karan uz medijsku podršku agencije Media – live već nekoliko godina organizuju zimski kamp, na kojem dece uz povoljnu cenu uče da skijaju. Ono što je veoma bitno kroz sportski projekat u Srebrncu proskijako preko 2000 dece iz Zrenjanina i Vojvodine.

Idejni tvorci su Ljiljana Karan dugogodisnji turisticki radnik i profesor Aleksandar Šakic da bi se pridružio veliki broj profesora fizičkog vaspitanja i instruktori skijanja. Ove godine su se fudbaleri i fudbalerke FK Lehel, i OFK Klek pridružili zimskom kampu i takođe su svi su proskijali.

  • Akcenat smo stavili na cenu, koja je zaista izuzetno povoljna, Kopaonik ranije zbog izuzetno visokih cena nije bio dostupan svima, a sada jeste, što pokazuje i veliki broj dece koja su zimski raspust provela na Kopaoniku. Drago mi je da su svi proskijali i da već sada pokazuju želju da dođu i naredne godine – ističe Ljiljana Karan

Fudbaleri su pokazali zavidan nivo znanja, posebno je prednjačio Zrenjaninacu u dresu Partizana Konstatin Karan koji pokazuje da je pored toga što je odličan fudbaler i odličan skijaš.

Konstantin Karan

U pripremi su i Letnji kampovi, koji će biti posvećeni fudbalu, košarci, rukometu i drugim sportovima. Zanimljiva priča biće i prvi fudbalski kamp za devojčice iz tog razloga gosti na zimskom su bili i predstavnici ženskih fudbalskih klubova. Jedan od trenera bio je i Nebojša Bređan, trener ŽFK Nova Kolonija iz Kovina.

  • Kopaonik je divan i zaista je preporuka svakom roditelju da pošalje dete bar tih 7 dana. Vazduh je čist, nema virusa, a uslovi za sport su idealni. Planiramo i prvi fudbalski kamp za devojčice, mislim da je Kopaonik prava destinacija za to i da nema razloga da se tokom leta ne družimo. Trenutno je u pripremi plan i program, a detalji će uskoro biti objavljeni.
Nebojša Bređan na Kopaoniku!

Za ženski fudbalski kamp već interesovanje pokazuju mnogi klubovi, između ostali ŽFK Lehel, ŽFK Nova Kolonija, Radnički Jaša Tomić, OFK Klek, Modriča (BiH) kao i klubovi iz Mađarske.

Video prezentacija Srebrnac!